Apr 10, 2012

Κάλεσμα προς φωτογράφους, ερασιτέχνες και μη..


Το Coffee Cigarettes & Camera γνωρίζοντας την ανάγκη των καλλιτεχνών οπτικών μέσων να προωθήσουν το έργο τους στο κοινό καλεί ερασιτέχνες ή επαγγελματίες, φωτογράφους και κινηματογραφιστές να παραχωρήσουν έργα τους προς προβολή μέσα από το ιστολόγιό μας.

Κάθε εβδομάδα ένας ενδιαφερόμενος θα έχει το δυνατότητα να παρουσιάσει τον εαυτό του και το έργο του στέλνοντας μας υλικό και κείμενο, τα οποία θα αναρτώνται σε συγκεκριμένη κατηγορία που θα δημιουργηθεί. το φωτογραφικό υλικό θα αναρτάται κατευθείαν στο ιστολόγιο από τον διαχειριστή του συνοδευόμενο από εισαγωγικό κείμενο, την αυτο-συνέντευξη του ενδιαφερόμενου και συνδέσμους προς προφίλ κοινωνικών δικτύων, emails και photostreams του ιδίου εφόσον το επιθυμεί.
Στην περίπτωση των κινηματογραφιστών, το οπτικό υλικό θα πρέπει να είναι ανεβασμένο σε ανάλογο stream για την εύκολη επικόλλησή του. 


Δεν θα υπάρχουν περιορισμοί ως προς το θέμα του υλικού που θα αποστέλλεται αλλά προς το παρόν δεν θα επιτραπεί η παρουσίαση ευαίσθητου υλικού (γυμνό κτλ) έως ότου τροποποιηθεί ολικά ή μερικά το blog και να είναι κατάλληλο για να δεχτεί τέτοιο υλικό.

Το κάθε άρθρο θα ποστάρεται αυτόματα στην σελίδα του blog στο facebook coffee cigarettes and camera Fan Page, ενώ τα video θα επικολλούνται με τον link από το stream τους με παραπομπή στο blog και εισαγωγικό κείμενο στα σχόλια.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν email με την επισήμανση Guest List στο πεδίο του θέματος για περισσότερες πληροφορίες ή κατευθείαν υλικό και κείμενο. 

Περιμένουμε τα email σας με ανυπομονησία.

No comments:

Post a Comment