Jul 7, 2012

14 / 52 Στραβά αρμενίζουμε..

Το έχω σίγουρα ξαναπεί..  Δεν μπορώ να ποστάρω την συγκεκριμένη μέρα που έθεσα ως όρο στην αρχή αυτού του Project. Απογοητεύω την φίλη διαφημίστρια που μου έλεγε "Πρέπει να εκπαιδεύσεις τους αναγνώστες σου ώστε να περιμένουν και να ψάχνουν από μόνοι τους να διαβάσουν το post του 52weeks". Yeaahh right.. Ποιου αναγνώστες? Έχω την εντύπωση ότι τα hits αυξάνονται από μένα και τον κολλητό μου με τα πολλά refresh. Αλλά δεν γαμιέται; Για την μούρλια μας το κάνουμε.

Ώρα 08:30 πμ
29 βαθμούς προς το παρόν και σίγουρα θα φτάσει στους 37 πάλι.. Ο ανεμιστήρας πλέον μόνο ζημιά κάνει και όχι καλό. Ίσως πρέπει να πάρω έναν που να ψεκάζει νερό ή να φτιάξω ένα δωμάτιο ψυγείο? Θα μπορούσα να κάθομαι στο ανοιχτό καπάκι του καταψύκτη με τις δυσάρεστες συνέπειες που όλοι φανταζόμαστε..
Σάββατο πρωί, ξύπνιος από τις 7, να ψαχουλεύω φωτογραφίες ακούγοντας μουσική και καπνίζοντας σαν αράπης. Κόβω το κάπνισμα είπες; Ναι!! Στον 2ο καφέ όμως..  Χμμ δεν μου αρέσει ο όρος αράπης. Το λέει ο σοφός λαός όμως. Σοφός... και λαός. Πάει; Δεν πάει...

Rephrase:


Σάββατο πρωί, ξύπνιος από τις 7, να ψαχουλεύω φωτογραφίες ακούγοντας μουσική και καπνίζοντας σαν π*****ς. Ούτε αυτό βοηθάει αλλά μην κοιτάτε εμένα.. Ο σοφός λαός...

Πως γίνεται σε ένα γραφείο 1μέτρο επί 70 cm με τα πλήρως απαραίτητα επάνω, pc, ηχεία, καφέ, καπνό, cd, κινητά, καλώδια, να χάνεις τον αναπτήρα; Αφού μόλις τώρα άναψα.. Μα φυσικά.. Είναι ακριβώς μπροστά στα μάτια σου και σκεπάζεται από ένα μικροσκοπικό χαρτάκι που κατά το ψάξιμο δεν σκέφτηκες να σηκώσεις, θεωρώντας ότι τίποτα δεν χωράει από κάτω..

Και αφού κατάφερα να ανάψω το 5ο τσιγάρο και να ρουφήξω άλλη μια γουλιά από τον φραπέ σε θερμοκρασία δωματίου συνεχίζω να αποτυπώνω τις σκέψεις μου..

**/κενό/**

Βάζουμε κάτι πιο ανεβαστκό να ακούσουμε και ερχόμαστε σιγά σιγά στο θέμα μας.
Ή στραβός είναι ο γιαλός ή...

Στις φωτογραφίες σίγουρα δεν έχω γιαλό αλλά ούτε καν ένα ίχνος θάλασσας. Δεν είναι απαραίτητο. Ο λαός το χρησιμοποιεί γενικότερα (ναι ναι για τον σοφό μιλάμε πάντα).

Παλεύω αρκετή ώρα να καταλάβω ποιο είναι το θέμα που έπιασα σήμερα αλλά χωρίς επιτυχία. Έχω πολλά να πω αλλά δεν μπορώ να γράψω και τίποτα. Αυτό σημαίνει ότι "σφίξαν οι ζέστες"; ή έχει κι άλλο;

Αυτό ήταν. Σταματάω προς το παρόν. Θα ασχοληθώ με τον κήπο και θα επιστρέψω αργότερα με πιο οργανωμένη σκέψη. Ίσως..

Ώρα 01:24 μμ.
35 βαθμοί έξω. Λόγω ζέστης εγκατέλειψα πρόωρα το Project κήπος.Με ένα κεφάλι καζάνι από τον ήλιο και γεμάτος χώματα, βιαστικά για ντουζάκι και τώρα χαλάρωμα..
επειδή βλέπω να συνεχίζω να γράφω χωρίς να θέλω να καταλήξω κάπου θα μιλήσουμε για Αντιθέσεις.

26 Ιουνίου 2012.
Με την Global Art Studios ανεβήκαμε στην πρωτεύουσα με σκοπό να επισκεφτούμε την έκθεση του Κώστα Μπαλάφα, και φυσικά το Athens Fringe Festival όπου συμμετείχαν και άτομα από την ομάδα της Global. Ενδιάμεσα από τα 2 αυτά event είχαμε την ευκαιρία να περπατήσουμε και να τραβήξουμε αρκετές φωτογραφίες με κύριο στόχο να παρουσιάσουμε Αντιθέσεις.

Δεν ξέρω κατά πόσο έπεσα μέσα ή έξω, επομένως το θέμα είναι προς συζήτηση.
Δεν θα πω t;ipota πάνω στις φωτογραφίας γιατί νομίζω ότι είναι αυτονόητο το μήνυμα. Αν βέβαια υπάρξουν απορίες εδώ είμαι εγώ να ξεκαθαρίσω το τοπίο.
1η (δύο φωτογραφίες)

8 comments:

 1. συνήθως σε διαβάζουν περισσότεροι από ότι νομίζεις....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα :) ευχαριστώ πολύ :)

   Delete
 2. Να σου πω εγώ μια λύση να αυξηθούν τα hits σου ; Δεν θα σου αρέσει είμαι σίγουρος και θα βγεις εκτός θέματος σε σχέση με αυτά που γράφεις....αλλά σαν Perinio μην ελπίζεις σε λογικότερες λύσεις από μέρους μου !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Με τρομάζεις ήδη αλλά για πες.. :P

   Delete
  2. Καταρχήν θα βρίζεις. Αλλά όχι Χριστοπαναγίες, μαλάκα, αι σιχτιρ και τέτοια.
   Θα γράφεις παρομοιώσεις που αφορούν στην σεξουαλική διαπαιδαγώγηση.
   Δηλαδή : Τράβηξα αυτή την φωτογραφία και όταν την εκτύπωσα σε φωτογραφικό χαρτί ένιωσα σαν μιλφάρα που χύνει στην θέα ενός τεκνού ή
   απλά χρησιμοποίησε τις μαγικές λέξεις : μουνί, κώλος, γαμήσια με παρθένες, τσιμπούκι από καθηγήτρια με γυαλιά κτλ....
   Να συνεχίσω ;

   Delete
  3. χααχαχα. όχι όχι μην συνεχίσεις δεν χρειάζεται. θα κρατήσω αυτό το ήπιο ύφος προς το παρόν :P

   Delete
 3. Δεν είσαι ο μόνος που δεν σκέφτεται να κοιτάξει κάτω από το χαρτάκι για αναπτήρα.. :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Αφού δεν χωράει κάτω από το χαρτάκι.. :/ :P

   Delete