Mar 3, 2013

45 / 52 The First 100 Posts

Το εκατοστό post στο blog είναι γεγονός. Με τις καθυστερήσεις του τα κενά του και  την άλλες φορές φτωχή  κι άλλες φορές πάλι πλούσια (κατά τα λεγόμενά μου και  ευλογώντας τα γένια μου)   ύλη του, το blog αυτό συντροφεύει κατά  αρχήν την σκέψη μου  και έπειτα όποιον άλλον το θεωρεί ενδιαφέρουσα παρέα. Άλλωστε ο χώρος αυτός άρχισε να στήνεται και να συμπληρώνεται κυρίως για να κρατήσει το δικό μου ενδιαφέρον ζωντανό, έπειτα από μια περίοδο απραξίας όσον αφορά την φωτογραφία. Πιστεύοντας ότι τήρησε το δικό του κομμάτι της συμφωνίας, το να αποθηκεύει δηλαδή και να προωθεί την πληροφορία, και όντως ικανοποιημένος από αυτό το "παζάρι", δηλώνω διατεθειμένος και πρόθυμος να συνεχίσω να τροφοδοτώ τις στήλες τους μέχρι να φτάσουμε τα 1000 posts ή και παραπάνω.. (Σαν πολύ αισιόδοξος ε? χεχ)

ΠΑΤΗΣΤΕ READ MORE ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... :p


Κάποια άτυπα στατιστικά

Από τις 21/11/11 μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 20.987 views. 
Εβδομαδιαίως τα hits φτάνουν τα 350 κατά μέσω όρο φτάνοντας έτσι τα 1400 περίπου το μήνα.

Δυσκολεύτηκα αρκετά να διαλέξω φωτογραφία ή να προετοιμάσω κάτι "εορταστικό". Τελικά κατέληξα στο να ανεβάσω ένα self portrait το οποίο προορίζεται για βάση ενός Project που βρίσκεται στην φάση του σχεδιασμού προς το παρόν. Πρόκειται για μια σειρά που θα παρουσιάσω σύντομα μέσα από το blog και η οποία έχει ιδιαίτερη σημασία και νόημα για μένα.  Σύντομα.. 

Ακολουθεί και το teaser :P :

...Κάθε τόσο όμως, κάποιος από όλους αυτούς τους φορμαρισμένους ανθρωπάκους αρχίζει να νιώθει ενοχλήσεις από την φορεσιά που του πάσαραν και η ματιά του αρχίζει να αποκλίνει από τον «Στόχο» της. Η παρατήρηση μιας διαφορετικής ροής είναι θέμα χρόνου και τότε εμφανίζεται το δίλημμα: Συνέχιση της προκαθορισμένης ροής με την μάζα σε ένα παιχνίδι όπου όλα είναι προμελετημένα ή μελέτη της καινούριας που οδηγεί στην αναθεώρηση ριζικώς απόψεων και ιδεολογιών οδηγώντας τον άνθρωπο πλέον, σε ένα καινούριο απέραντο ντεπό μοναδικών εμπειριών και γνώσεων για τον λόγω ύπαρξής του.. 

Απόσπασμα από τον σκελετό του Project: Flash of Self Awareness.

Φυσικά δεν μπορούσα να αφήσω το 100th Post χωρίς μουσική οπότε χίαρ γιου γκόου.

Δίνουμε ραντεβού για ΟΛΕΣ τις επόμενες φορές με νέες φώτος κτλ.

Ps:  Special Thanks to TrendoSkylo On Holidays για την συνεισφορά σε κείμενα και ιδέες ;)
       Special Thanks to Global Arts Studios για όσα έχουν κάνει (για να τα γράψω όλα θέλω 2 μέρες σερί)
       Special Thanks σε όσους πίστεψαν και πιστεύουν σε μένα. Love u back ! <3
       Very Special Thanks σε όσους ΔΕΝ πίστεψαν σε μένα. Χάρη σε σας εξελίσσομαι και μαθαίνω.. ;)

Till next time
Kisses
Dolkin ! 

1 comment:

  1. άντε, μπράβο, να τα χιλιάσεις!!! άργησα λίγο αλλά δν πειράζει,ε;

    ReplyDelete