Jun 25, 2012

12 / 52 No Inspiration ??

Άγγιξε τους 37 βαθμούς σήμερα ή είναι η ιδέα μου ? Ζέστη, λιώσιμο και τα σχετικά. Ίσως έπρεπε να πάω για μπάνιο τελικά από το να κυκλοφορώ γύρω γύρω με μια φωτογραφική μηχανή στο χέρι και ένα ιδιαιτέρως βαρύ backpack γεμάτο φωτογραφικά καλούδια. Γιατί τα κουβαλούσα όλα μαζί δεν θα μάθω ποτέ.. 
Anyway και ψάχνοντας από δω και από κει, τραβώντας οτιδήποτε μη ενδιαφέρον βρήκα μπροστά μου μπορούμε να πούμε ότι η ημέρα, φωτογραφικά τουλάχιστον δεν πήγε και τόσο καλά. Όχι ότι στα άλλα πήγε.. (μπάνιο δεν έκανα αν εξαιρέσουμε ότι ήμουν παπί από τον ιδρώτα).
Από τις λίγες λήψεις που είχα στην κάρτα μνήμης μου ξεχώρισα 2-3 φωτογραφίες πιστεύοντας ότι μπορεί να σταθώ τυχερός με αυτές αλλά ...
Αλλού πάταγε το θέμα
αλλού πάταγε το κάδρο (έγερνε υπερβολικά)
αλλού ήταν οι γραμμές
και αλλού οι σκιές.
Υλικό που και μετά την επεξεργασία για να συμμαζέψω τα ασυμμάζευτα, δεν πήγε μακρυά.. Μέχρι τον κάδο ανακύκλωσης (και ακόμη παραπέρα...)
Στο τέλος αποφάσισα να σουλουπώσω την παρακάτω φωτογραφία που είχα απορρίψει από την αρχή. Τουλάχιστον έναν κανόνα των τρίτων τον πέτυχα. Αν είχα και λίγη υπομονή ναι τραβήξω κι άλλες μπορεί να πετύχενα και καμιά σπείρα του Φιμπονάτσι.

Αλλά δεν χαλιέμαι θα έρθουν και καλύτερες μέρες. Θέλω να ελπίζω... :)
Τον ανεμιστήρα παραμάσχαλα (γιατί το a/c είναι κακό..) πολλά υγρά και το νου σας. Το Καλοκαίρι προετοιμάζεται για καύσωνα.

Υποσημείωση: Όχι αυτόν τον μίνι καύσωνα των 38-40 βαθμών. Μιλάω για 45άρια.... :P


. .

No comments:

Post a Comment