Dec 20, 2012

38 / 52 Τι άνθρωπος γίνομαι;



Κατά περιόδους όλοι έχουμε σκαμπανεύασματα και βιώματα που επηρεάζουν τόσο την ψυχολογία μας όσο και την συμπεριφορά μας. Και παρασυρόμαστε μέσα σε αυτές τις λανθασμένες αντιδράσεις χωρίς να υπολογίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις.. Αλλά έρχεται η στιγμή που ίσως αδικήσουμε κάποιον, πολλές φορές στο ελάχιστο, και βλέποντας πόσο επηρεάζεται από αυτή μας την κίνηση, κάτι αλλάζει. 

Dec 15, 2012

37 / 52 Enjoy The Music.


Η στιγμή το πρωί μετά το άγριο ξενύχτι που αρχίζουν να σου έρχονται εικόνες κι ήχοι από το προηγούμενο βράδυ. Ω θεέ μου.. Πόσο κατεστραμμένος είμαι;
Η μήπως όχι; Κάτι μέσα μου δικαιολογεί αυτή τη συμπεριφορά. Κάτι μέσα μου θέλει να κυλήσω περισσότερο..
 
Αν δεν πέσεις, δεν μαθαίνεις πως να σηκωθείς..
Απλά είναι το ότι έχω πέσει πολλές φορές ρε γμτ.. 
Μήπως κάτι δεν κάνω καλά? :P

Viva Vodka!



Dec 13, 2012

36 / 52 House Stuff flash back


Δεν έχω και την καλύτερη διάθεση τελευταία λόγω συγκυριών αλλα προσπαθώ εντέχνως να ανέβω. Με απασχολούν λίγο πολύ θέματα κοινά σε όλους. Λίγο τα πολύπλοκα προσωπικά, λίγο τα διαλυμένα οικονομικά, λίγο τα επαγγελματικά και το αβέβαιο αύριο (και μεθαύριο). Ο σκύλος μου έφτασε τα 63 (convert to dog years), έχει ασπρίσει στη μούρη αλλά η ενέργειά του έχει εκτιναχθεί στα ύψη, σε φάση να μην τον προλαβαίνω σε τίποτα. Και φυσικά έρχεται και το τέλος του κόσμου στις 21 τουτουνού κι ούτε την καινούρια μου EOS 7D θα προλάβω να χαρώ, ούτε θα προλάβω να γίνω μεγάλος φωτογράφος. Που και να γίνω δλδ. ποιος θα μείνει μετά να με θυμάται; Ναι βέβαια με απασχολούν και θέματα όπως το ότι δεν έχω κάνει ακόμη δικιά μου οικογένεια, δεν έχω δικό μου σπίτι, εξοχικό, κότερο, ελικόπτερο κλτ. αλλά τα βάζω σε 2η ή 3η μοίρα (την εφορία μου μέσα). Και είναι κι άααλλα πολλά που δεν θα τα αναφέρω μην φανώ τελείως μαμούχαλος και nerd, αλλά να το ξέρετε..Οι συνωμοσίες δίνουν και παίρνουν.. μας ψεκάζουν, έρχονται οι εξωγήινοι, ο elvis ζει και τέτοια :P

Dec 12, 2012

35 / 52 The World Out-(In)side



Όπως βλέπω τον κόσμο από το παράθυρο βλέπω και τη ζωή μου. Απλός θεατής. Προστατευμένος από τον καιρό, πίσω από ένα διπλό τζάμι, κάθομαι και παρατηρώ, χωρίς την επαφή με το πραγματικό..

Dec 10, 2012

Lomo 111

Δυστυχώς φτάσαμε στο τέλος των Lomo για φέτος κι αν δεν έρθει το τέλος του κόσμου στις 22/12/2012 θα συνεχίσουμε από τις αρχές του 2013. Μία στραβή τελευταία εικόνα για το καλό..








Dec 9, 2012

34 / 52 Ερωτόκριτος






Μπορείς να αντέξεις το βάρος των επιλογών σου στην κατηφόρα? Γιατί εγώ σίγουρα μπορώ να αντέξω των δικών μου. Και τις επιλογές αλλά και τις τύψεις μου..



Κυριακή πρωί και αναθεωρώ από την μία αλλά.. Το μυαλό δουλεύει σε αργούς ρυθμούς μόνο και μόνο για τις απαραίτητες διεργασίες: καφέ, στρίψιμο, άναμμα pc και ανέβασμα ρολών για να δούμε τι γίνεται και έξω.. 

Για να μην λέω και ψέμματα, η φωτογραφία είναι τραβηγμένη λίγες μέρες νωρίτερα αλλά την ανάρτησα γιατί συμβαδίζει λίγο με την ψυχολογία μου. Βαριά συννεφιά χαμηλά και γαλανός ουρανός στην κορυφή. Προβλήματα και τραβήγματα στο βάθος, η επίλυση των οποίον οδηγεί στην ηρεμία του καταγάλανου ουρανού. Αλλά τα χρυσά σύννεφα παγιδεύουν το μυαλό μέσα στη γλύκα τους και το υπνωτίζουν με αποτέλεσμα να μην βλέπει τον κατακλυσμό/καταστροφή που έρχεται...
συνέχεια->