Mar 29, 2013

49 / 52 Brainwashing & Mind Control!

Γρήγορα μέσα!! Απαλό πρόγραμμα για ευαίσθητα μυαλουδάκια..
Πλύση εγκεφάλου, βασανιστήρια, επανεκπαίδευση και διαφήμιση... Αυτά κινούν την κοινωνία του σήμερα..

Mar 19, 2013

48 / 52 The Late Koulouma Post

Απόκριες, καρναβάλια, μασκέ parties, πειράγματα στο δρόμο, στολές, καθαρά Δευτέρα, νηστίσιμα, θαλασσινά, χαρταετοί και αλκοόλ. Κάθε μέρα της εβδομάδας που πέρασε οδηγούσε στο αλκοόλ..


Ωραία όλα τα παραπάνω αλλά προσωπικά επιδόθηκα μόνο στην κατανάλωση αλκοόλ.. Ποιος ο λόγος να μασκαρευτείς αυτές τις μέρες αν όλο το χρόνο είσαι καρναβάλι ή απλώς για τα πανηγύρια; "Ναι, αλλά ένα χαρταετό κάτι;"
Δύσκολο αν σκεφτείς ότι ξύπνησα αργά και ο μόνος χαρταετός που είδα να πετάει ήταν από το παράθυρο μόλις άνοιξα τα μάτια μου κι αυτός μετά από 5 λεπτά είχε εξαφανιστεί. Φυσικά δεν μετράω τον χαρταετό-βιτρίνα που είχε δέσει ένας πλανόδιος πωλητής χαρταετών στο αυτοκίνητό του ενώ παράλληλα προσπαθούσε να πουλήσει την πραμάτεια του σε αργοπορημένους πατεράδες (συνήθως) Καθαρά Δευτέρα βγήκαν για την καθιερωμένη λαγάνα και την πλήρωσαν από 2,90 έως 4,5 ευρώ..  Άλλο πράγμα το φρέσκο.. 
Εκ πείρας, οι φρέσκοι χαρταετοί που αγοράζεις δευτέρα λίγο πριν η καμπάνα χτυπήσει μεσημέρι δεν πετάνε ποτέ. Που να προλάβεις να φτιάξεις ουρές, ζύγια και να βρεις 5 χιλιόμετρα καλούμπα.
"Αμόλα καλούμπα.." Αγαπημένη ατάκα των 80's.

Δεν θυμάμαι να έχω πετάξει πολλούς αετούς. Ίσως το έχω επιδιώξει 3-4 φορές και να τα κατάφερα 2 ή 3 και όλα αυτά μέχρι να γίνω 14 χρονών. Οπότε σιγά σιγά αυτή η δραστηριότητα μπήκε στο κουτί.  

Όσον αφορά την φωτογραφία που ανέβασα δεν έχω πολλά να πω πέραν του ότι έχει ανεβεί κάποια στιγμή σε Lomo. Δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με το όλο θέμα αλλά δεν πρόλαβα. Θα μπορούσε βέβαια κάποιος να φανταστεί ότι ο μπάρμπα-Ποσειδώνας κρατάει στο ένα χέρι τον αετό (πια τρίαινα και μαλακίες) και με το άλλο ξεμπερδεύει άτσαλα το σχοινί που έχει μπλεχτεί κοντά στο καρούλι ενώ ο Δίας που μπεκροπίνει με τον Διόνυσο λίγο πιο πέρα του φωνάζει επιτακτικά "Αμόλα καλούμπα ρε νούμερο. Αμόλα καλούμπα." 



Mar 13, 2013

47 / 52 Spring To Get Sprung


Ημερολογιακά τουλάχιστον μπήκε η Άνοιξη. Οπότε οφείλω να γίνω λίγο γραφικός. Η πλάση χαίρεται, τα λουλούδια ανθίζουν και οι μελισούλες το χαβά τους. Το ότι το νερό πέφτει με τους κουβάδες σε κάποιες περιοχές δεν βλέπω να απασχολεί κανέναν.. Η ιδέα ότι η άνοιξη έφτασε και μαζί φέρνει και μια ιδέα καλοκαίρι έχει καρφωθεί στους πάντες. Είναι θέμα χρόνου να σβήσουν τα τζάκια και τα καλοριφέρ, δικαιολογημένα μεν και να πείσουμε τους εαυτούς μας να φορέσουν αυτή την πολυπόθητη ανοιξιάτικη διάθεση.. Μην βιάζεστε

Mar 3, 2013

45 / 52 The First 100 Posts

Το εκατοστό post στο blog είναι γεγονός. Με τις καθυστερήσεις του τα κενά του και  την άλλες φορές φτωχή  κι άλλες φορές πάλι πλούσια (κατά τα λεγόμενά μου και  ευλογώντας τα γένια μου)   ύλη του, το blog αυτό συντροφεύει κατά  αρχήν την σκέψη μου  και έπειτα όποιον άλλον το θεωρεί ενδιαφέρουσα παρέα. Άλλωστε ο χώρος αυτός άρχισε να στήνεται και να συμπληρώνεται κυρίως για να κρατήσει το δικό μου ενδιαφέρον ζωντανό, έπειτα από μια περίοδο απραξίας όσον αφορά την φωτογραφία. Πιστεύοντας ότι τήρησε το δικό του κομμάτι της συμφωνίας, το να αποθηκεύει δηλαδή και να προωθεί την πληροφορία, και όντως ικανοποιημένος από αυτό το "παζάρι", δηλώνω διατεθειμένος και πρόθυμος να συνεχίσω να τροφοδοτώ τις στήλες τους μέχρι να φτάσουμε τα 1000 posts ή και παραπάνω.. (Σαν πολύ αισιόδοξος ε? χεχ)

ΠΑΤΗΣΤΕ READ MORE ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... :p