Jan 27, 2013

42 / 52 Down To The Waterline




Υπάρχουν πάντα οι στιγμές που μέσα στον πανικό της ζωής σου ξεκλέβεις χρόνο για να χαλαρώσεις. Δεν χρειάζεται πολύ. 10 λεπτά και μία θέα γνώριμη συνήθως που σε γεμίζει. (Ή σε αδειάζει.) Σάββατο λοιπόν και έχεις τόσα να κάνεις μιας και καθημερινές δουλεύεις. Αλλά οργανώνεις τα 10 λεπτά σου με προσοχή. Όχι τίποτα ιδιαίτερο. Ένα καφέ, τσιγάρα, φυσικά την φωτογραφική σου μηχανή και πολύ pop μουσική. (ηχητικό δείγμα παρακάτω). 

Jan 17, 2013

41 / 52 Titleless


Ταξιδεύουμε. Διανύουμε αποστάσεις μέσα στο χρόνο κι ας είμαστε στην πραγματικότητα στάσιμοι. Αποσκοπούμε σε πράγματα που μας δίδαξαν να θεωρούμε απαραίτητα ώστε να κυριεύσουμε την ευτυχία, την ευημερία και την ολοκλήρωση. Μα  τι από αυτά που κουβαλάμε στις αποσκευές μας μπορούν πραγματικά να μας οδηγήσουν εκεί; 
Ποια ιδανικά και ποιες αξίες θα μας δώσουν αυτό που οι άλλοι μας υποσχέθηκαν. Την γεμάτη ζωή;

Jan 10, 2013

40 / 52 Noise


Οργώνεις τους έρημους δρόμους ψάχνοντας για μια στιγμή απομόνωσης ώστε να ανασυντάξεις τις σκέψεις για τα θέλω σου, αλλά βρίσκεις μόνο "θόρυβο". 


Jan 4, 2013

39 / 52 Drops


Βροχερές μέρες και με θυμάμαι από μικρό να κολλάω στο τζάμι και να χαζεύω στην βροχή. Σταγόνες να πέφτουν εδώ κι εκεί ή δυνατές μπόρες να σαρώνουν τα πάντα. Δεν είχε σημασία.. Η ιδέα ότι το νερό πέφτει από τον ουρανό με μάγευε. Και συνεχίζει να το κάνει..



Jan 1, 2013

25 / 52 Το Χρωστούμενο.. και δωράκι ebook

Κάθισα και προσπάθησα να βάλω σε σειρά το blog, αλλά δεν μου έβγαιναν οι αριθμοί.Τελικά μου έλειπε ένα post και για αυτό το λόγο βρισκόμασταν μονίμως πίσω 1 εβδομάδα. Προσθέτουμε σε αυτό και την δική μου αργοπορία και χάναμε συνέχεια μισό μήνα.. Λίγο οι γιορτές και το feeling της οικογενειακής εστίας, λίγο τα διαλυμένα μου οικονομικά από τις κραιπάλες, είναι και το ποστ ξεχασμένο από τα παλιά, αποφάσισα να ανεβάσω κάτι από House Stuff.
Πάντα θα βρίσκω κάτι να φωτογραφίζω μέσα στο σπίτι κι αυτό με παρηγορεί μιας και τα "μοντέλα" είναι πάντοτε συνεργάσιμα. :P